Güncel Haberler

Euroleague Fantasy Challenge 25.Hafta Seçimleri

Turkish Airlines Euroleague‘e verilen 1 haftalık aranın ardından program 25. hafta maçları ile devam edecek.

Ben de her zamanki gibi sizler için Euroleague Fantasy Challenge takımımda yaptığım değişiklikleri, kimlerle yolları ayırıp kimleri transfer ettiğimi ve yenilenmiş görünümü paylaşacağım. Keyifli okumalar.

Bu hafta takımımızda fazla değişiklik yapmayacağım, 4 değişiklik hakkımız olmasına rağmen sadece ikisini kullanacağım. Önce yolları ayıracağımız isimlere bakalım.

  • Yolları ayıracağımız sadece iki isim Kostas Mitoglou ve Mike James olacak. Çünkü bu hafta oynanması planlanan CSKA MoskovaPanathinaikos maçı Yunan ekibinde artan pozitif vakalar nedeniyle ertelendi.

Şimdi de gelin yeni transferlerimize göz atalım:

  • Kadroya eklediğimiz ilk isim Anadolu Efes‘in süper yıldızı Shane Larkin olacak. Milli takım maçının Euroleague maçından sonra olmasının etkisiyle Alba karşısında tam randımanla katkı vereceğini düşünüyorum ki son haftalarda çok formda, son 3 maçta ortalama 24 verimlilik puanı getirdi ve vasat Alba savunması karşısında bu verimlilik ortalamasının altında kalmasını beklemiyorum.
  • Takıma yeni kattığımız diğer isim ise Real Madrid‘de sakatlıklar sonrası süresi artan ve bunun karşılığını istikrarı ve yüksek verimliliği ile veren Gabriel Deck olacak. Son 3 maçta koç Laso’nun en güvendiği isimlerden biri olan Arjantinli forvet, ortalama 22 verimlilik puanı ile oynadı bu maçlarda ve Valencia karşısında da en az 20 puan bekliyorum ondan. Sadece 1.09m Euro’luk maliyetiyle iyi de bir yatırım olduğunu düşünüyorum aynı zamanda.

Takımımızın yeni görüntüsü de aşağıdaki şekilde olacak:

(*Unutmadan ligimize katılmak isteyenler için; ligimizin adı BasketServisi, lig kodu ise F7PEFW64)

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Baskonia, Lider Real Madrid’i Deplasmanda Devirip Play-In Biletini Kaptı

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Baskonia konuk olduğu lider Real Madrid‘i 91-95’lik skorla geçmeyi …