Güncel Haberler

RESMİ: Kuban Disiplin Nedenleriyle Crawford ile Yollarını Ayırdı!

VTB Ligi ve 7DAYS EuroCup‘ın güçlü ilk 4 adaylarından biri olan Lokomotiv Kuban‘da önemli bir ayrılık yaşandı.

Rus ekibi yaptığı resmi açıklamayla disiplin sebepleri nedeniyle NBA patentli skorer Jordan Crawford ile yolların ayrıldığını duyurdu.

Yapılan açıklamada Birleşik Amerikalı guardın kulübün kurallarını birden çok ihlal ettiği belirtildi. Rus kulübünün başkan yardımcısı Rutkauskas kulübün resmi sitesinde şu açıklamaları yaptı:

Oyuncular nasıl maaşlarını alıyorlarsa aynı zamanda sorumluluklarını da yerine getirmek durumundalar. Eğer bir oyuncu kulüp tarafından belirlenmiş olan kuralları sürekli ihlal ediyorsa ve sezonun en önemli maçlarından birinin öncesinde takımın hazırlık kampını izinsiz bir şekilde terk ediyorsa maalesef bize tek seçenek bırakıyor o da kendisi ile yolları ayırmamız. Takımın her zaman savaşacak, sonuca odaklı, disiplinli ve gerçek profesyonellere yani kişisel hedeflerini takımın hedeflerinden öne koymayacak isimlere ihtiyacı var.

Lokomotiv Kuban Resimi Web Sitesi

1.93 metre boyunda olan 32 yaşındaki tecrübeli guard VTB Lig’de 13 maçta 18.4 sayı, yüzde 33.7 3sayı, 2.3 ribaund, 3.2 asist ve EuroCup’da ise 14 maçta 16.6 sayı, yüzde 36.9 3sayı, 1.9 ribaund, 2.2 asist istatistikleri ile katkı verebilmişti.

https://www.youtube.com/watch?v=y0tJm-hW0Bw

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Telekom’un Rakiplerinden Buducnost, Tanaskovic’i Kadrosuna Ekledi

BKT EuroCup B grubunda temsilcimiz Türk Telekom’un rakiplerinden biri olan Buducnost uzun rotasyonuna takviye yaptı. …