Güncel Haberler

Panathinaikos’un 2 Euroleague Maçı Ertelendi!

Panathinaikos‘da artan Covid vakaları nedeniyle Turkish Airlines Euroleague yönetimi Yunan ekibinin önümüzdeki hafta oynaması planlanan 2 maçın ertelendiğini açıkladı.

Hatırlayacağınız üzere Yeşiller’den geçtiğimiz günlerde gelen açıklamada takımda 3 kişinin daha testinin pozitif olduğu belirtilmişti ve böylelikle Yunan ekibindeki pozitif vaka sayısı toplamda 7 kişiye yükselmişti.

Bu gelişmeye Euroleague yönetimi de kayıtsız kalmadı ve Panathinaikos’un 17 Şubat’ta Rusya’da Zenit ile oynaması planlanan 6. hafta erteleme maçı ve yine Rusya’da oynanacak olan CSKA Moskova 25. hafta maçının ileri bir tarihe ertelendiğini resmi olarak duyurdu.

Euroleague’den yapılan açıklamada Panathinaikos’un takımda artan pozitif vakalar nedeniyle maçların ertelenemesini talep ettiği belirtildi.

Ertelenen bu iki karşılaşmanın ne zaman oynanacağı daha sonra yapılacak açıklamayla duyurulacak.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Baskonia, Lider Real Madrid’i Deplasmanda Devirip Play-In Biletini Kaptı

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Baskonia konuk olduğu lider Real Madrid‘i 91-95’lik skorla geçmeyi …