Güncel Haberler

Daçka, Bursa Deplasmanından Andrews ile Çıktı

ING Basketbol Süper Ligi 21. hafta mücadelesinde Darüşşafaka Tekfen konuk olduğu Frutti Extra Bursaspor‘u Andrews’un son saniyelerdeki basketiyle 68-70 yenmeyi başardı.

Bitime 20 saniye kala skorda 68-68’lik eşitlik vardı. Tabelada 1.8 saniye kaldığında ise Daçka adına Andrews sahneye çıktı ve bulduğu orta mesafe basketle skoru 68-70 yaparak takımına galibiyeti getiren isim oldu.

Bu sonuçla Daçka 11-10’luk derecesiyle 6. sırada yer alırken, Bursaspor ise 7-14 ile 12. sırada konumlandı.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

1.çeyrek: 15-14
2.çeyrek: 17-23
3.çeyrek: 17-13
4.çeyrek: 19-20

Daçka’da maçı kazandıran basketin sahibi Andrew Andrews 16 sayı, 3 ribaund ile aynı zamanda maçın en skorer isimi oldu. Berk Demir 14 sayı, 7 ribaund ve Sinan Güler 13 sayı, 4 ribaund, 3 asist ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Bursaspor’da ise Marial Shayok 26 sayı, 3-7 3sayı, 9 ribaund, 3 asist ile öne çıkarken, Oğuz Savaş 10 sayı, 3 ribaund ile diğer çift haneli skor üretebilen isim oldu.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Sarıca, Bodrum Galibiyeti Sonrası Konuştu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Pınar Karşıyaka, Muğla’da konuk olduğu Çağdaş Bodrum Spor karşısında çok zorlandı …