Güncel Haberler

Memnun: “Galatasaray Bu Şekilde Oynayamayaz.”

ING Basketbol Süper Ligi 21. hafta mücadelesinde Galatasaray konuk ettiği Petkim Spor’a 65-89 gibi kalp kırıcı bir skorla yenilmişti.

Karşılaşmanın ardından Galatasaray’ın tecrübeli koçu Ekrem Memnun açıklamalarda bulundu:

Çok üzücü bir mağlubiyet aldık. Çok kötü oynadık. Çok kırılgan bir yapımız var. Galatasaray Basketbol Takımı sahada bu şekilde mücadele edemez, bu şekilde oynayamaz. Yenmek yenilmek her zaman olur; ama bu oyun, bu mücadele kimse için kabul edilemez. Galatasaray Spor Kulübü bunun gereğini, oturup konuşup yapacaktır. Bu durum böyle sürmeyecek. Bir tek bunu söyleyebiliriz.

Galatasaray Spor Kulübü Resmi Web Sitesi

Sarı kırmızılılar bu mağlubiyetle beraber 7-14 derecesi ve averajla 14. sıraya kadar geriledi, artık düşme hattından sadece 2 galibiyet uzaktalar ve böyle giderse her geçen maç ligde kalmaları oldukça zorlaşacak…

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Galatasaray, Formalite Maçında Dijon’a Konuk Oluyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu J grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Galatasaray Ekmas, …