Güncel Haberler

Shved’siz Khimki, Parma Deplasmanında Zor da Olsa Kazandı

VTB Ligi mücadelesinde Khimki, konuk olduğu Parma karşısında zorlansa da 69-72’lik skorla kazanmayı bildi.

Bu sonuçla Khimki 12. maçında 6. kez kazanarak 8. sırada yer alırken, Parma ise 13. maçında 5 galibiyette kaldı ve 9. sırada yer aldı.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

1.çeyrek: 18-22
2.çeyrek: 14-19
3.çeyrek: 21-21
4.çeyrek: 16-10

Shved’in dinlendirildiği Khimki’de Errick McCollum 20 sayı ile en skorer isim olurken, Jordan Mickey 14 sayı, 5 ribaund ve Dairis Bertans 11 sayı, 2 ribaund ile çift haneli skor katkısı veren yegane isimler oldular.

Parma cephesinde ise Boris Savovic 16 sayı, 3 ribaund, 3 asist ile en skorer isim olurken, Adas Juskevicius 13 sayı, 2 ribaund, 5 asist ve Marcel Ponitka 12 sayı, 3 ribaund ile direnen diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Hazırlık Maçı: Bahçeşehir, Parma’yı Son Nefeste Boutsiele’in Basketiyle Geçebildi

Yeni sezon hazırlıklarını Antalya’da südüren Bahçeşehir Koleji, karşılaştığı Rus ekibi Parma karşısında beklenenden çok daha …