Güncel Haberler

Şampiyonlar Ligi’nde Ocak Ayının MVP’si Pınar Karşıyaka’dan!

FIBA Şampiyonlar Ligi‘nde Top 16 biletini kapmayı başaran 3 temsilcimizden biri olan Pınar Karşıyaka‘ya bu yolda Ocak ayındaki etkili performansıyla liderlik eden isim Raymar Morgan oldu.

32 yaşındaki Birleşik Amerikalı uzun takımını play-off’lara taşırken Ocak ayındaki maçlarda 20,6 sayı, 4 ribaund, 3 asist, 1,7 top çalma ve 25,3 verimlilik puanı ortalamaları ile mücadele etti.

Normal sezonda sayı krallığında 5. sırada kendisine yer bulan tecrübeli uzun, grupta forma giydiği 6 maçta 19.5 sayı ortalaması ile katkı verirken, İzmir ekibi bu maçlardan 4 tanesini kazanarak ikinci sırada Top 16 yani play-off biletini cebine koymayı başarmıştı.

Morgan yaptığı açıklamada bireysel olarak ödülü almanın mutluğunu yaşarken bu başarısında takım arkadaşlarının da ona çok destek olduğunu, onların da büyük payı olduğunu belirtti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Karşıyaka, Formalite Maçında Jerusalem’i Konuk Ediyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu K grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Pınar Karşıyaka, …