Güncel Haberler

Fenerbahçe, Zenit Karşısına İki Önemli Eksikle Çıkabilir!

Fenerbahçe Beko, son oynanan Gaziantep maçında sakatlık geçiren Dyshawn Pierre ile Marko Guduric‘in durumları hakkında bir açıklama yayınladı.

Fenerbahçe Beko‘dan yapılan açıklama şu şekilde:

31 Ocak Pazar günü oynanan Empera Halı Gaziantep Basketbol maçında sakatlanan oyuncularımız Marko Guduric ve Dyshawn Pierre’in son durumları hakkında takım doktorumuz Ahmet Kulduk açıklamalarda bulundu.

Takım doktorumuzun açıklamaları şu şekilde:

Oyuncumuz Marko Guduric, Empera Halı Gaziantep Basketbol maçının ilk yarısında sağ bacağına aldığı darbe nedeniyle oyuna devam edememiştir. Oyuncumuzda, sağ uylukta travmaya bağlı kas kontüzyonu oluşmuştur.

Sporcumuz Dyshawn Pierre de aynı mücadelenin ikinci yarısında abdomen bölgesinde kas sakatlığı yaşamış ve mücadeleyi tamamlayamamıştır.

Her iki sporcumuzun da tedavisine başlanmıştır. Marko Guduric ve Dyshawn Pierre’nin durumlarına 5 Şubat tarihinde oynanacak Zenit maçı öncesinde karar verilecektir.

Fenerbahçe Spor Kulübü

1.98 metre boyunda olan 28 yaşındaki Kanadalı forvet Pierre bu sezon Euroleague sahnesinde 23 maçta 8.6 sayı, yüzde 40.4 3sayı, 3.4 ribaund, 2 asist istatistikleri ile katkı vermişti.

1.96 metre boyunda olan 26 yaşındaki Sırp kanat oyuncusu ise Euroleague’de 8 maçta 11.4 sayı, yüzde 40.5 3sayı, 3.8 ribaund, 3.4 asist istatistikleri ile katkı vermişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …