Güncel Haberler

Milano, Evinde Trieste’ye Farklı Kaybetti!

İtalya Lega Basket Serie A 18. hafta mücadelesinde Euroleague ekiplerinden Olimpia Milano konuk ettiği Trieste‘ye 81-100 gibi farklı bir skorla kaybetmekten kurtulamadı.

Bu sonuçla Trieste 18 puanla 6. sırada yer alırken Milano ise 30 puanla liderliğini sürdürdü.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

1.çeyrek: 22-21
2.çeyrek: 42-47
3.çeyrek: 62-72
4.çeyrek: 81-100

Trieste’de Juan Fernandez 24 sayı, 6-7 3sayı, 4 ribaund, 7 asist ile yıldızlaşırken, Andrejs Grazulis 16 sayı, 5 ribaund ve DeVonte Upson, Milton Doyle, Davide Alviti üçlüsü ise 10’ar sayıyla galibiyetin diğer mimarları oldular.

Milano cephesinde ise Kyle Hines 15 sayı, 4 ribaund, 2 asist, Gigi Datome 15 sayı, 5 ribaund, Sergio Rodriguez 13 sayı, 3 ribaund, 2 asist ve Shavon Shields 10 sayı, 3 ribaund, 3 asist ile direnmeye çalışan diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Kızıl Yıldız, Milano’yu Kendi Silahı ile Vurdu

Turkish Airlines Euroleague 21. hafta mücadelesinde Kızıl Yıldız konuk olduğu Olimpia Milano‘yu kendi silahı ile …