Güncel Haberler

Bayern, Bell-Haynes Liderliğindeki Crailsheim’a Uzatmada Kaybetti!

Almanya easyCredit BBL 15. hafta mücadelesinde Crailsheim Merlins konuk olduğu Euroleague ekibi FC Bayern Munich‘i Kanadalı yıldızı Bell-Haynes’in son saniye basketi ile uzatmada 103-105 yenmeyi başardı.

Bu sonuçla Crailsheim 15. maçında 13. kez kazanırken 2. sıraya yerleşiti. Bayern ise 13. maçında 10 galibiyette kaldı ve 5. sıraya geriledi.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

1.çeyrek: 22-21
2.çeyrek: 24-23
3.çeyrek: 26-21
4.çeyrek: 20-27

Crailsheim’da Trae Bell-Haynes 31 sayı, 3 ribaund, 11 asist ile maçın yıldızı olurken, Maurice Stuckey 18 sayı, 2 ribaund ve Bogdan Radosavljevic 16 sayı, 6 ribaund ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Bayern cephesinde ise D.J. Seeley 29 sayı, 3 ribaund, 2 asist ile en etkili isim olurken, Nick Weiler-Babb 24 sayı, 4 ribaund ve JaJuan Johnsonda 12 sayı, 8 ribaund ile diğer çift haneli skor katkısı verebilen isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Bayern, Bamberg’i Farklı Geçerek Final Biletini Kaptı

Munich’de BMW Park’da düzenlenen Almanya Kupası dörtlü final organizasyonu yarı final maçında FC Bayer Munich, …