Güncel Haberler

Baskonia, Zaragoza’ya Patladı!

Son haftalarda Euroleague sahnesinde istikrarsız bir grafik çizen TD Systems Baskonia, İspanya Liga Endesa 22. hafta mücadelesinde Zaragoza‘yı 89-61 gibi ciddi bir farkla geçmeyi başardı.

Bu sonuçla Baskonia 21. maçında 16. kez kazanıp 4. sırada yer alırken, Zaragoza ise 20. maçında 7 galibiyette kaldı ve 13. sırada konumlandı.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

1.çeyrek: 24-13
2.çeyrek: 15-18
3.çeyrek: 21-19
4.çeyrek: 29-11

Baskonia’da Zoran Dragic 17 sayı, 3 ribaund ile en skorer isim olurken, Youssoupha Fall 12 sayı, 4 ribaund ve Tadas Sedekerskis 10 sayı, 7 ribaund, 3 asist ile diğer çift haneli skor katkısı veren isimler oldular.

Zaragoza cephesinde ise Elias Harris 18 sayı, 8 ribaund ile öne çıkarken, Dylan Ennis 11 sayı, 3 ribaund, 3 asist ve Robin Benzing ile T.J. Bray de 10’ar sayıyla ayakta kalmaya çalışan ama yeterli olamayan isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Pierria Henry Doping İhlali Nedeniyle Dört Yıl Men Cezası Aldı!

Pierria Henry, büyük olasılıkla sahte doping numunesi kullanarak yasaklı bir yöntem kullandığı gerekçesiyle 48 ay …