Güncel Haberler

Koç Kokoskov ve Eddie, Maccabi Maçı Öncesi Açıklamalarda Bulundular

Turkish Airlines Euroleague 22. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko, Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda Maccabi Tel Aviv’i konuk edecek.

Fenerbahçe Beko‘nun başarılı koçu Igor Kokoskov karşılaşma öncesi açıklamalarda bulundu:

Maccabi son dönemde çok iyi basketbol oynuyor. Real Madrid’e karşı büyük bir galibiyet aldılar. Bildiğimiz kadarıyla sakat oyuncuları yok ve tam kadro mücadele edebiliyorlar. Özgüven kazanmış durumdalar. Zorlu bir fikstürü geride bıraktık ve şimdi evimizde dönüyoruz. Önümüzde yine sert bir seri olacak. Sezonumuz çok uzun ve zorlu. Elimizden gelenin en iyisini parkeye yansıtmalı ve evimizi korumaya çalışmalıyız.

Fenerbahçe Resmi Web Sitesi

6 maçlık galibiyet serisinde önemli payı bulunan Jarell Eddie ise şu ifadeleri kullandı:

Son birkaç maçta yaptıklarımızı tekrar etmeliyiz. İyi bir galibiyet serisi yakaladık ve bunu yaparken çok iyi basketbol oynadık. Maccabi’nin iyi durumda olduğunu biliyoruz. Ama biz, oyun planımızı sahaya yansıtarak sahamızı korumalıyız.

Fenerbahçe Resmi Web Sitesi

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …