Güncel Haberler

Play-Off’u Garantileyen Telekom, Igokea’yı Konuk Ederek Normal Sezonu Tamamlıyor

FIBA Şampiyonlar Ligi 6. hafta mücadelesinde, normal sezonun son maçında, hali hazırda play-off biletini garantileyen temsilcimiz Türk Telekom, Bosna temsilcimiz Igokea‘yı konuk edecek.

26 Ocak Salı günü saat 20:30’da başlayacak ve Tivibu Spor ekranlarından canlı yayınlanacak karşılaşmayı Antonio Conde, Tomas Jasevicius, Georgios Poursanidis hakem üçlüsü yönetecek.

Temsilcimiz zaten geçen hafta 5. maçında 4. galibiyete ulaşarak play-off biletini cebine koymuştu, dolayısıyla bu maça sadece formalite icabı çıkacak. Telekom tek yenilgisini de bu maçtaki rakibi Igokea karşısında deplasmanda 77-66’lık skorla almıştı. Temsilcimiz son BSL maçında konuk ettiği Bahçeşehir Koleji’nin Johnson ve Wiltjer’den gelen toplam 55 sayılık performansla 101-88 yenmeyi başarmıştı.

Bosna ekibi ise 5 maçın ardından 3 galibiyet alabildi ve bu maçı kazanmaları durumunda grupta ikinci play-off biletini cebine koyan takım olacaklar. Eğer kaybederlerse Jerusalem’in de Limoges’a deplasmanda kaybetmesi gerekecek. Son lig maçlarında vasat Sloven ekibi Krka’yı konuk etmişler ve 13 sayı farkla kazanmayı bilmişlerdi. Yeni transferleri skorer Gray’in bu maçta forma giymesi bekleniyor.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Merkezefendi, Telekom’u Farklı Geçerek Rahat Bir Nefes Aldı

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 24. hafta mücadelesinde Yukatel Merkezefendi Belediyesi konuk ettiği güçlü rakibi …