Güncel Haberler

RESMİ: NBA Veteranı Barea Estudiantes’de!

İspanya Liga Endesa ekiplerinden Estudiantes flaş bir transfere imza attığını duyurdu!

14 yıllık NBA kariyerine sahip olan, 36 yaşındaki Porto Rikolu veteran oyun kurucu J.J. Barea sezon sonuna kadar İspanyol ekibinin başarısı için ter dökecek.

Dallas Mavericks’den sezon başında ayrıldıktan sonra istediği NBA kontratını bulamayınca Avrupa’ya gelerek basketbol oynamaya devam etmeyi, kendini hazır tutup play-off öncesi tekrar bir NBA takımı ile anlaşmayı istiyor. Estudiantes’in sezonu Mayıs ayına kadar büyük olasılıkla bitmiş olacak ki NBA play-off maçları ise 18 Mayıs’ta başlayacak.

1.78 metre boyunda olan Barea, 2011 yılında Nowitzki liderliğinde şampiyonluğa ulaşan Dallas kadrosunun x-faktörlerinden biriydi. NBA kariyeri boyunca 831 normal sezon ve 50 play-off maçında boy gösteren Porto Rikolu oyun kurucu, 8.9 sayı, 2.1 ribaund, 3.9 asist ortalamalarına sahip.

Milli takımına da önemli hzimetler vermiş olan tecrübeli oyun kurucu, 2011 Pan Amerikan Oyunları’nda da altın madalya kazanmayı başarmıştı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Panathinaikos’dan Ayrılan Guy’ın Yeni Adresi Tenerife Oldu

FIBA Şampiyonlar Ligi‘nde normal sezonunu lider olarak tamamlayan ve play-in oynamadan direkt olarak son 16 …