Güncel Haberler

Ataman, Ormanspor Galibiyetini ve Musa’nın Performansını Değerlendirdi

ING Basketbol Süper Ligi 18. hafta mücadelesinde Anadolu Efes konuk ettiği OGM Ormanspor’u 95-75’lik skorla farklı geçmeyi başardı.

Anadolu Efes‘in tecrübeli koçu Ergin Ataman galibiyeti değerlendirirken yeni transfer Dzanan Musa‘nın performansına da deyindi:

Lig performansımız gayet iyi. Net galibiyetlerle yolumuza devam ediyoruz. Bu maçları aynı zamanda hafta içinde oynayacağımız EuroLeague maçlarımıza hazırlık olarak görüyoruz. Larkin ve Beaubois’ı ritme sokmak için oynattık. Yeni oyuncumuz Musa’yı da sistemimize adapte etmek ve takıma katmak için oynattık. İyi bir performans gösterdi, ilerisi için iyi bir ışık verdi. Bu maçlar tabi ki EuroLeague için bir ölçü değil ama 18’de 18 yaptık. Hafta içi iki EuroLeague maçımız var, yarın itibaren onlar için hazırlanacağız.

Tivibu Spor

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Merkezefendi, Telekom’u Farklı Geçerek Rahat Bir Nefes Aldı

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 24. hafta mücadelesinde Yukatel Merkezefendi Belediyesi konuk ettiği güçlü rakibi …