Güncel Haberler

RESMİ: Gaziantep, Hayes Hamlesini Resmen Duyurdu

ING Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Empera Halı Gaziantep tanıdık bir skorerle kadrosunu güçlendirdi.

Sizlere daha önce ilettiğim üzere Kenny Hayes ile 1 yıllık anlaşma yaptıklarını açıkladılar.

Tecrübeli skorer hakkındaki yorumlarımı sizlerle daha önce BURADA paylaşmıştım.

1.90 metre boyunda olan 33 yaşındaki tecrübeli skorer geçen sezon Büyükçekmece forması ile BSL’de 13 maçta 19.8 sayı, %31.6 3sayı, 2.3 ribaund, 4.8 asist istatistikleri ile önemli bir katkı vermişti. 2020-21 sezonunda ise şuana kadar herhangi bir takımla anlaşmamış, resmi maça çıkmamıştı.

Miami Üniversitesi mezun olan Hayes, kariyeri boyunca Venezüella, İsrail, İtalya, Kazakistan, İspanya, Fransa ve Çin’de forma giymiş gezgin oyunculardan biri konumunda.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Sarıca, Bodrum Galibiyeti Sonrası Konuştu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Pınar Karşıyaka, Muğla’da konuk olduğu Çağdaş Bodrum Spor karşısında çok zorlandı …