Güncel Haberler

Koç Kokoskov ve Ulanovas Panathinaikos Maçı Öncesi Açıklamalarda Bulundu

Turkish Airlines Euroleague 20. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko, Yunan ekibi Panathinaikos’u konuk ediyor.

Karşılaşma öncesi Fenerbahçe Beko‘nun Sırp koçu Igor Kokoskov açıklamalarda bulundu:

Yaşadıkları zorlu ve koç değişikliğine giden sürece rağmen iyi oynayıp kazanmak için yeterli yeteneği olduğunu gösteren bir rakibimiz olacak. Özellikle son birkaç maçta bunu kanıtladılar. ASVEL’e karşı önemli bir galibiyet aldılar ve kendi liglerinde de kazandılar. İyi ve sağlam bir oyun sergiliyorlar. Bizim önceliğimiz kendi oyunumuza konsantre olmak ve rakibin tüm kozlarına cevap verebilmek olacak. Ancak Nemanja Nedovic’in şu anda Avrupa’da eşleşmesi en zor oyunculardan biri olduğunu da biliyoruz. Gerçekten çok formda. İlk olarak kendi oyun planımıza odaklanmalıyız. Ama aynı zamanda, şu anda Avrupa’nın en iyi hücum oyuncularından biri olan Nedovic’in savunmasına da dikkat etmeliyiz.

Fenerbahçe Resmi Web Sitesi

Litvanyalı forvet Edgaras Ulanovas ise şu açıklalamarı yaptı:

Bizim için çok önemli bir maç. Yoğun bir fikstürden geçiyoruz. Çift maç haftaları her zaman zordur. İyi bir galibiyet aldık, ancak o karşılaşmayı unutmalı ve Panathinaikos’a odaklanmalıyız. Panathinaikos son maçında çok iyi oynadı. Yüksek skor yapabilen oyuncuları var. Özellikle Nedovic ve Papapetrou çok iyi oynuyorlar. Eğer bu mücadeleyi kazanmak istiyorsak konsantre olmalı ve bilhassa savunmada iyi iş çıkarmalıyız.

Fenerbahçe Resmi Web Sitesi

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Panathinaikos, Zorlu Belgrad Deplasmanında Farklı Kazandı

Turkish Airlines Euroleague 30. hafta mücadelesinde Panathinaikos, Belgrad’da konuk olduğu Kızıl Yıldız‘ı 76-89 gibi farklı …