Güncel Haberler

Darüşşafaka, Brindisi Karşısında Son Şansını Deneyecek!

FIBA Şampiyonlar Ligi 5. hafta mücadelesinde temsilcimiz Darüşşafaka Tekfen, İtalyan ekibi Brindisi‘ye konuk edecek.

13 Ocak Çarşamba günü saat 20:00’da başlayacak ve Tivibu Spor ekranlarından canlı olarak yayınlanacak karşılaşmayı Aleksandar Glisic, Andrei Sharapa, Vladimir Jevtovic hakem üçlüsü yönetecek.

Temsilcimiz gruptaki son maçında Burgos’u konuk etmiş ve iyi direnmesine rağmen 71-74’lük skorla yenilmişti. Doğuş Özdemiroğlu 16 sayı ve Andrew Andrews 13 sayıyla o maçta takımlarını ayakta tutmaya çalışan isimler olmuşlardı. Daçka bu mağlubiyet sonrası 4 maçtan alabildiği tek galibiyetle grupta son sırada yer alıyor ve play-off şansını son maça taşıyabilmesi için bu maçta rakibini minimum 11 sayı farkla yenmesi gerekiyor. Bunun dışındaki tüm sonuçlarda Avrupa defterini kapatacak.

Brindisi ise son maçında konuk ettiği Oostende’yi 93-81’lik skorla rahat geçmişti. O maçta D’Angelo Harrison 35 sayıyla yıldızlaşmıştı. İtalyan ekibi 4 maçta 3 galibiyet topladı ve bu maçta 11 sayıdan az farkla kaybetse bile Burgos’un ardından grupta ikinci play-off biletini kapan ekip olacak.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Karşıyaka, Formalite Maçında Jerusalem’i Konuk Ediyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu K grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Pınar Karşıyaka, …