Güncel Haberler

Telekom, Play-Off Bileti İçin İsrail Deplasmanında

FIBA Şampiyonlar Ligi 5. hafta mücadelesinde temsilcimiz Türk Telekom, İsrail’de Hapoel Jerusalem‘in konuğu olacak.

13 Ocak Çarşamba saat 22:00’da başlayacak ve Tivibu Spor ekranlarından canlı olarak yayınlanacak karşılaşmayı Radomir Vojinovic, Martin Vulic, Carsten Straube hakem üçlüsü yönetecekler.

Jerusalem 4 maçın ardından 2 galibiyet alabildi ve dün akşam Igokea’nın Limoges’u saf dışı bırakmasının ardından bu maçta 5 ve üzeri farkla kazanarak play-off biletini ceplerine koymak istiyorlar. Diğer durumlarda ise play-off şansları 6. ve son maçların ardından netleşecek. Son maçlarında Bosna’da Igokea ile karşılaşmışlar ve 84-68’lik skorla rahat bir galibiyet almışlardı. TaShawn Thomas 26 sayı ve J’Covan Brown 16 sayı ile galibiyetin mimarları olmuşlardı.

Temsilcimiz ise 4 maçtan 3 tanesini kazandı ve play-off yarışında gruptaki en avantajlı takım konumunda. Bu maçı farktan bağımsız kazanmaları durumunda adlarını play-off potasına yazdıracaklar. Diğer durumda şansları son maçta devam edecek. Bu gruptaki son maçlarında deplasmanda Limoges’u 70-75 ile geçmişlerdi. Nick Johnson 18 sayı ve Kyle Wiltjer 16 sayı ile galibiyetin mimarları olmuşlardı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Panathinaikos’dan Ayrılan Guy’ın Yeni Adresi Tenerife Oldu

FIBA Şampiyonlar Ligi‘nde normal sezonunu lider olarak tamamlayan ve play-in oynamadan direkt olarak son 16 …