Güncel Haberler

Doncic: “Bol Bol Lebron’u İzledim, Spanoulis’i de Örnek Aldım.”

Luka Doncic, son Denver Nuggets maçında sergilediği müthiş performansın ardından yayıncı kuruluş TNT’ye açıklamalarda bulundu.

Dallas Mavericks‘in Sloven yıldızı, takımının uzatma sonunda kazandığı maçta 38 sayı, 13 asist, 8 ribaund ile tam anlamıyla yıldızlaşmıştı.

İlk olarak Nuggets karşısında gösterdiği performansı değerlendiren genç yıldız şu ifadeleri kullandı:

Benim için özel bir maçtı. Karşılaşmanın ilk yarısında zorlandık. Boş şutlar kaçırdık, ben bazı faul atışlarını kaçırdım ama takım olarak bir arada kalmayı başardık. Özellikle ikinci yarıda savunmada iyi oynadığımızı düşünüyorum. Bu da maçı kazanmamızı sağladı.

Nuggets bugün bana sık sık ikili sıkıştırma getirdi. Ben de boştaki takım arkadaşlarımı bulmaya çalıştım. Takım arkadaşlarımı işin içine sokmak benim de işimi çok kolaylaştırıyor. Bugün takım olarak çok iyi iş çıkardığımızı düşünüyorum.

TNT & Eurohoops

Verdiği röportaj esnasında Shaquille O’Neal’ın büyüdüğü dönemde Amerikalı mı yoksa Avrupalı oyuncuları mı örnek aldığını sormasının üzerine Doncic, şu cevabı verdi:

Açık konuşmak gerekirse iki taraftan da örnek aldığım isimler oldu. Bol bol LeBron James’i izledim. Aynı zamanda İspanya’daki takımımda Sergio Llull, Rudy Fernandez, Felipe Reyes gibi muhteşem takım arkadaşlarım vardı. Aynı zamanda Spanoulis’i de örnek aldım. Onu tanıyor musunuz bilmiyorum ama Olympiacos‘ta oynuyordu.

TNT & Eurohoops

Son olarak sakatlığı bulunan takım arkadaşı Kristaps Porzingis’in durumu hakkında da konuştu Doncic:

Porzingis, antrenmanlarda 3’e 3 oynamaya başladı. Şu ana kadar gayet iyi gözüküyor. Önümüzdeki günlerde sahalara dönmesini bekliyoruz.

TNT & Eurohoops

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Golden State, Kerr’ün Kontratını Uzattı

NBA Batı konferansı ekiplerinden Golden State Warriors yaptığı açıklamayla Steve Kerr, ile çok yıllı bir …