Güncel Haberler

Koç Kokoskov ve Pierre’in Asvel Maçı Öncesi Görüşleri

Turkish Airlines Euroleague 17. hafta mücadelesinde temsilcimiz Fenerbahçe Beko, Ülker Spor Salonu’nda Asvel Villeurbanne‘i konuk edecek.

Karşılaşma öncesi Fenerbahçe Beko‘nun Sırp koçu Igor Kokoskov açıklamalarda bulundu:

ASVEL’in mevcut galibiyet sayısı, onların nasıl bir takım olduğunu anlatmaya yetmiyor. Bugüne kadar kaybetseler bile hep rakiplerine zor anlar yaşatmayı başardılar. Karşımızda çok atletik ve enerjik bir takım olacağını biliyoruz. Sert ve iyi oynuyorlar. Oyunu kontrol etmeli ve boyalı alanı korumalıyız. Maçın kilit noktaları bunlar olacak. ASVEL çok iyi bir takım ve bu sezon çok iyi basketbol oynuyorlar.

Fenerbahçe Resmi Web Sitesi

Dyshawn Pierre ise şu ifadeleri kullandı:

ASVEL, atletizm seviyesi çok yüksek bir takım. Sıralamada aşağıda gözükseler de bu sezon EuroLeague’de birçok önemli galibiyete imza attılar. Bu maçı çok önemsememiz gerektiğini biliyoruz ve son Olympiacos karşılaşmasında olduğu gibi savaşmalıyız.

Fenerbahçe Resmi Web Sitesi

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …