Güncel Haberler

Zenit, Kazakistan Deplasmanından Galibiyetle Dönüyor

VTB Ligi mücadelesinde Euroleague ekiplerinden Zenit, konuk olduğu Astana‘yı zaman zaman zorlansa da 70-77’lik skorla geçmeyi başardı.

Bu sonuçla Rus ekibi 9. maçında 8. kez kazanırken liderlik koltuğunda oturmaya devam etti. Kazak ekibi ise 10. maçında 7. kez yenildi ve 13. takımlı ligde 10. sırada konumlandı.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

1.çeyrek: 9-17
2.çeyrek: 22-16
3.çeyrek: 12-30
4.çeyrek: 27-14

Zenit’de Will Thomas 19 sayı, 12 ribaund, 2 asist ile maçın yıldızı olurken, Arturas Gudaitis 18 sayı, 6 ribaund ile diğer çift haneli skor katkısı veren isim oldu.

Astana cephesinde ise Martins Meiers 17 sayı, 7 ribaund ile öne çıkarken, Devyn Marble 14 sayı ve Jeremiah Hill 10 sayı, 3 ribaund, 4 asist ile direnen diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Hazırlık Maçı: Beşiktaş, Astana’yı Farklı Yendi

Yeni sezon hazırlıklarını İstanbul’da sürdüren Beşiktaş Emlakjet konuk ettiği VTB temsilcisi Astana‘yı 95-71 gibi farklı …