Güncel Haberler

Formda CSKA, Kazan Deplasmanında da Hata Yapmadı

VTB Ligi mücadelesinde Euroleague’in 11 maçtır kaybetmeyen formda lideri CSKA Moskova, konuk olduğu Unics Kazan karşısında da hata yapmadı ve 76-83’lük skorla kazanmayı bildi.

Bu sonuçla CSKA 10. maçında 8. kez kazanırken 3. sırada yer aldı. Kazan ise 9. maçında 4. kez kaybetti ve 6. sırada konumlandı.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

1.çeyrek: 17-18
2.çeyrek: 24-22
3.çeyrek: 16-18
4.çeyrek: 19-25

CSKA’da Mike James 22 sayı, 4 ribaund, 2 asist ile öne çıkarken, Tornike Shengelia 18 sayı, 12 ribaund ve Darrun Hilliard 16 sayı, 4 ribaund, 2 asist ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Unics Kazan cephesinde ise Isaiah Canaan 36 sayı, 6-10 3sayı ile maçın en skorer ismi olurken, Nate Wolters ise 17 sayı, 5 ribaund, 4 asist ile diğer çift haneli skor katkısı verebilen isim oldu.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Heurtel, Federasyon ile Anlaşmasını Bozdu ve Zenit ile İmzaladı!

Euroleague ve Liga Endesa’nın güçlü ekiplerinden Barcelona ile Real Madrid’in sorunlu şekilde ayrılan, yaz dönemiminin …