Güncel Haberler

Clippers, Denver’dan Play-Off Rövanşını Aldı (Leonard sakatlandı)

NBA‘de Batı’nın dişli ekiplerinden ikisi karşı karşıya geldi ve Los Angeles Clippers konuk olduğu Denver Nuggets‘ı 121-108’lik skorla yendi ve böylece geçen sezonun play-off rövanşını almış oldular.

Maçn bitimine 6 dakika kala ribaund mücadelesinde Kawhi Leonard, takım arkadaşı Ibaka’nın dirsek darbesi sonucunda kanlar içerisinde yere yığıldı. Yapılan müdaheleler sonrası yıldız forvetin ağız bölgesine tam 8 dikiş atıldı.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

1.çeyrek: 32-26
2.çeyrek: 40-29
3.çeyrek: 26-24
4.çeyrek: 23-29

Clippers’da Paul George 23 sayı 5-9 3sayı, 5 ribaund, 9 asist ile öne çıkarken, sakatlanan kadar Kawhi Leonard 21 sayı, 5 ribaund, 7 asist, 4 top çalma ile etkili olurken, Serge Ibaka 15 sayı, 2 ribaund, 2 asist ve Nicolas Batum 13 sayı, 10 ribaund, 4 asist ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Denver cephesinde ise Nikola Jokic 24 sayı, 9 ribaund, 10 asist ile triple-double ile flört ederken, Jamal Murray 23 sayı, 5 ribaund, 3 asist ve Monte Morris 13 sayı, 4 asist ile direnmeye çalışan diğer isimler oldular.

1-LEONARD’IN SAKATLANDIĞI POZİSYON:

2-MAÇIN ÖZETİ:

https://www.youtube.com/watch?v=0osQrqVK5IE

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …