Güncel Haberler

RESMİ: Kızıl Yıldız, Nnoko Transferini Açıkladı

Turkish Airlines Euroleague sezonunda beklentilerin altında kalan ve geçtiğimiz günlerde koç Obradovic ile de yollarını ayırmış olan Kızıl Yıldız, uzun rotasyonuna bir takviye yaptığını duyurdu.

Yaz döneminde kadroya katılan ancak hemen sonrasında sağlık nedenleri ile kontratının kısa süre içerisinde feshedildiği açıklanan Landry Nnoko ile bir kez daha anlaştıklarını duyurdular.

2.08 metre boyunda olan 26 yaşındaki atletikuzun daha önce ülkemizde Sakarya forması ile mücadele etmişti. Atletizmi, güçlü fiziği, pota altındaki yüksek yüzdeli bitiriciliği ve etkili çember koruyuculuğu ile etkili bir silah oldu Euroleague sahnesinde de. Terry’den beklediği katkıyı alamayan, atletik ve savunma yönü kuvvetli bir uzun arayan Kızıl Yıldız için de doğru adres olacağını düşünüyorum. Nnoko, aynı zamanda çabuk ayakları ile adam değişme savunmasında da kısaların karşısında kalabilen, onları potadan uzağa püskürtebilen bir uzun.

Bu sezon henüz başka bir takımda forma giymeyen Kamerunlu uzun geçtiğimiz sezon ise Alba Berlin forması ile Euroleague sahnesinde 28 maçta ortalama 21.6 dakika süre alırken 8.7 sayı, 5.8 ribaund istatistikleri ile mücadele etmişti.

https://youtu.be/No6UngsFGdk

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Baskonia, Lider Real Madrid’i Deplasmanda Devirip Play-In Biletini Kaptı

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Baskonia konuk olduğu lider Real Madrid‘i 91-95’lik skorla geçmeyi …