Güncel Haberler

Burak Gören: “7 Oyuncumuz Sahada Her Şeyi Yaptı.”

FIBA Şampiyonlar Ligi 4. hafta mücadelesinde konuk olduğu Limoges’u 70-75’lik skorla geçen temsicimiz Türk Telekom‘da koç Burak Gören karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu.

15 gün önce Limoges’a karşı kazandık, onlara büyük saygımız var ve bugün de kilit nokta bu oldu. Tüm oyuncularıma çok teşekkür ederim çünkü son bir ayda, son 6-7 maçta 4-5 oyuncumuz olmadan oynadık. Bugün rotasyonumuz sadece yedi oyuncudan ve gençlerden oluşuyordu. Ayrıca dün 17-18 saat seyahat ettik fakat yedi oyuncumuz sahada her şeyi yaptı ve onlara teşekkür ederim. Bizim için çok iyi bir galibiyet.

Tivibu Spor

Maçın yıldızı olan Nick Johnson ise şu ifadeleri kullandı:

Birkaç haftadır COVID nedeniyle oynayamadım, herkesin bildiği gibi çok acayip bir sezon. Takıma geri dönmek harika. Koçun dediği gibi herkes işini yaptı ve zor bir maç olacağını biliyorduk. Rakibimiz sert bir takım. Burada oynamanın ne kadar zor olduğunu biliyordum. Maça agresif başlamak istedik, ilk yarıda çok iyi değildik ama maç sonunda herkes büyük hareketler yaptı.

Tivibu Spor

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Galatasaray, Formalite Maçında Dijon’a Konuk Oluyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu J grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Galatasaray Ekmas, …