Güncel Haberler

Ufuk Sarıca: “Artık Hata Yapma Şansımız Yok.”

FIBA Şampiyonlar Ligi 4. hafta mücadelesinde konuk ettiği Brose Bamberg’e 70-76’lık skorla kaybeden Pınar Karşıyaka‘da koç Ufuk Sarıca maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Bamberg‘i kutluyorum. Bamberg gerçekten iyi bir takım ve köklü bir kulüp. Özellikle Avrupa kupalarında senelerce EuroLeague oynadı. Aslında bugün iki ayrı maç oynadık. İlk yarı çok iyi savunduğumuz, hücumda zaman zaman hata yapsak da skor olarak önde götürdüğümüz bir maçtı. Fakat ikinci yarıda basit hatalarla birlikte ribaundlarda zayıf kalışımız ve maçın sonunda da baktığımız zaman zaten ribaundları kaybetmiş durumdayız. İkinci atış şanslarıyla savunmayı bir türlü oturtamadık. Baktığımız zaman 43 sayı yedik ikinci yarıda. Hücumda da atamadığınız zaman tabii ki kaybetmek kaçınılmaz oluyor. Tabi Bamberg’in oynadığı bütün maçı çok akıllı ve sert oynuyorlar. Bildikleri basketbolu bütün maç oynadıkları için de bizi potadan püskürttüler. Devam ediyor sonuçta maçlar. 3 tane maçımız kaldı. Bunların 2 tanesini iç sahada oynayacağız. Bu 2 maçta hata yapma şansımız yok. Bu kalan 3 maçı kazanarak gruptan çıkmaya çalışacağız. Bamberg’i tekrar tebrik ediyorum.

Tivibu Spor

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Karşıyaka, Formalite Maçında Jerusalem’i Konuk Ediyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu K grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Pınar Karşıyaka, …