Güncel Haberler

Mert Akay, Triple-Double ile Flört Etti

Genç temsilcimiz Mert Akay‘ın Sırbistan Ligi‘ndeki dikkat çeken performansı sürüyor.

KK Dynamic forması ile 12. maçına çıkan genç guard alt sıralarda yer alan OKK Beograd karşısında yine nefis bir performansa imza attı.

1.çeyrek: 17-23
2.çeyrek: 41-42
3.çeyrek: 67-65
4.çeyrek: 84-81

Çekişmeli geçen maçta Dynamic 84-81 kazanarak 7. galibiyetini alırken misafir takım ise 9. mağlubiyetini almış oldu.

Mert gösterdiği harika performansla takımının galibiyetinde kilit rol oynadı. Triple-double ile adeta flört eden genç guard, 27 dakika sahada kalırken 13 sayı, 7 ribaund, 10 asist ile etkili bir oyun ortaya koydu.

Mert’in takım arkadaşı Gregor Glas 31 sayı ile maçın en skorer ismi olurken misafir takımda ise Marko Stojadinovic 20 sayıyla direnen isim oldu.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Partizan, Sırbistan Ligi Play-Off’arından Çekildiğini Açıkladı!

Avrupa basketbolunun efsane başantrenörü Zeljko Obradovic’in çalıştırdığı Sırbistan ekibi Partizan, Adriyatik Ligi final serisinde Kızılyıldız …