Güncel Haberler

Fenerbahçe Yine Hezimete Uğradı!

Turkish Airlines Euroleague 15. hafta mücadelesinde temsilcimiz Fenerbahçe Beko, konuk olduğu Zalgiris Kaunas karşısında hiç varlık gösteremedi ve 99-62’lik skorla yine hezimete uğradı.

Bu sonuçla Zalgiris 15. maçında 8. kez kazanırken 8. sıraya yerleşti. Fenerbahçe Beko ise 15. maçında 10. kez kaybederken 14. sıraya geriledi.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

1.çeyrek: 24-7
2.çeyrek: 51-31
3.çeyrek: 81-47
4.çeyrek: 99-62

Zalgiris’de Augustine Rubit 18 sayı, 6 ribaund, 2 asist ile maçınen skorer ismi olurken, Marius Grigonis 12 sayı, 2 ribaund, 7 asist ve Martinas Geben, Arturas Milaknis, Nigel Hayes 11’er sayıyla galibiyetin diğer mimarları oldular.

Sarı lacivertlilerde ise Nando De Colo 14 sayı, 6 ribaund, 3 asist ile öne çıkarken, Jarell Eddie 12 sayı, 2 ribaund, 2 top çalma ve Dyshawn Pierre 10 sayı, 3 ribaund ile direnmeye çalışsalar da yetersiz kalan isimler oldular.

EDİTÖR YORUMU:

Artık Fenerbahçe hakkında her maçtan sonra aynı yorumları yapmaktan ben sıkıldım ama ne koç ne Gherardini ne de yönetim elle tutulur bir açıklama bir hamle yapmıyor. De Colo’nun dönmesinin bir şey ifade etmeyeceğini söylediğim gibi Vesely’nin de döndüğünde takımı kurtaramayacağını artık aklı selim bir şekilde kabul etmek lazım. Bu takımı zaten De Colo ile Vesely üzerine kurmak bir hataydı. Kadroyu sezon ortasında birden bire değiştiremeyeceğimize göre burada beklentiler tabiki koçtan oluyor. Ama Kokoskov da sanki Avrupa basketbolunu hiç bilmiyormuş gibi bir performans gösteriyor. Saha içinde takıma müdahele etmekte zorlandığını defalarca kez görmüştük ama takımı da özellikle mental olarak hazırlayamadığını son maçlarda net olarak olarak anladık artnık. Özetle Gherardini’nin kurduğu kötü kimyası ve Kokoskov’un hem saha içerisinde hem de saha dışında beklenenden çok ama çok kötü daha bir performans sergilemesi sayesinde basketbol severler artık Fenerbahçe maçlarını “gözleri kanayarak” ve “acı çekerek” izliyorlar!

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …