Güncel Haberler

Ataman: “Larkin’in Fazla Maç Oynaması Mazaret Değil.”

Turkish Airlines Euroleague 15. hafta mücadelesinde temsilcimiz Anadolu Efes, Sinan Erdem’de konuk ettiği Olimpia Milano’ya 69-72’lik skorla kaybetmekten kurtulamadı.

Anadolu Efes‘in tecrübeli koçu Ergin Ataman karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu:

Maça kötü başlamadık, Dunston yorulunca Pleiss’i devreye soktuk, o da Hines karşısında çok yavaş kaldı. 5 numaradan 2 dakikada çok sayı yedik ve kontrolü kaybettik.

Üçüncü periyodda çok iyi savunmayla Milano’yu durdurduk, skoru lehimize çevirdik ama bu sırada çok efor sarfettik. Benchten, Larkin’den katı alamadık. Micic ve Simon yoruldu, 21 top kaybının 5’i biz öne geçtikten sonra geldi. Punter’ı Beaonois karşısında iyi kullandılar. Milano çok formda geldi, bize göre daha fazla dinlenmişti. İyi mücadele ettik ama olmadı. Biz dün gece geldik, onlar 4 gündür İstanbul’da.

Larkin’in fazla maç oynaması mazeret değil, kendisini toparlayacak, üstelik hafta sonu maç da yapmadık. Larkin fiziksel olarak hazır değil, geldi, bir de covid oldu. Çok maç oynaması mazeret değil, oyuncular bunun için varlar.

Pleiss’ın ayağı maçtan önce kötüyü ama bu kadar kötü olduğunu bilsem Sertaç’ı oynatırdık. Pleiss daha önce de ayağı kötüyken çok iyi oynamıştı.

Dunston yavaş yavaş geliyor ama maç sonundaki devrilmelerinden sayı bulamadık. Çok ihtiyacımız vardı kazanmaya, yazık oldu.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Olympiakos, Son Çeyrekte Gaza Basıp Belgrad’da Kazanarak Play-Off’u Garantiledi

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Olympiakos konuk olduğu Kızıl Yıldız karşısında zorlansa da son …