Güncel Haberler

Kokoskov: “Enerjisiz, Dümdüz, Tepkisiz Başladığımız İlk Maç Değildi.”

Turkish Airlines Euroleague 15. hafta mücadelesinde temsilcimiz Fenerbahçe Beko konuk olduğu Zalgiris Kaunas karşısında hiç direnemedi ve 99-62’lik skorla dağıldı.

Karşılaşmanın ardından Fenerbahçe Beko koçu Igor Kokoskov açıklamalarda bulundu:

Böyle bir performanstan sonra söyleyeceğim çok bir şey yok. Skoru görebiliyorsunuz. Söyleyebileceğim tek şey, “Zalgiris‘e ve koç Martin Schiller’a tebrikler.” Bu akşam bir takım olarak, birlikte oynadılar ve “galibiyeti hak ettiler” desem hafife almış olurum. Maçın sonucu, her şeyi anlatıyor. Maçı izlemediyseniz de sonuç, size ne olduğunu anlatıyor.

beIN Sports

“Maçın başında nasıl Zalgiris böyle büyük fark yakalayabildi?” sorusunu şöyle yanıtladı:

Harika bir soru fakat buna bir cevabım yok. Enerjisiz, dümdüz, tepkisiz başladığımız ilk maç olmuyor bu. Onlar ise hazır çıktılar. Daha fiziksel, daha agresif oynadılar. Devre arasında da konuştuk. Her iki tarafta da daha agresif oynadılar. Zalgiris’in oyununa haksızlık etmek istemiyorum fakat biz kötü oynadık. Zalgiris takımına saygı göstermedik, bu sonuç çok daha bizim oyunumuzla ilgili.

beIN Sports

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …