Güncel Haberler

Rockets’ın Harden Takası İçin 76ers’dan İstedikleri Belli Oldu

NBA‘in gündemini uzun süredir meşgul eden James Harden‘ın Houston Rockets‘dan takası konusundaki öne çıkan adreslerden biri Philadelphia 76ers‘dı.

Son gelen haberler doğrultusunda Rockets yönetiminin yıldınızı 76ers’a gödermek için pakette Ben Simmons‘ın olmasını istediği anlaşıldı.

Harden’ın sözleşmesinin 2 yıl daha devam ediyor olması nedeniyle Rockets yönetimi bu takas konusunda acele etmiyor ve en azından istediği gibi bir teklif gelmezse şuan için bu takası gündeminde tutmuyor.

Süper yıldızın gitmeyi en çok istediği iki takım olan Nets’de de 76ers’da da tanıdık isimler var. Eğer Nets’e giderse Thunder’dan eski takım arkadaşı Durant ile birlikte mücadele etme şansı bulacak. Diğer taraftan 76ers’ ile anlaşırsa bu kez de kendisini Rockets’a getiren eski GM’i Morley ile tekrar bir araya gelmiş olacak.

Ayrıca Bleacher Report’da yer alan habere göre Rockets, Harden takası için Simmons’ın yanı sıra 3 tane de birinci tur hakkı istiyor!

Sixers yönetimi ise halihazırda Rockets yönetimine takas isteğini dile getirmiş olan Harden için hem Simmons hem de böyle birinci tur draft haklarının yer aldığı yüksek bir bedel ödemeyi planlamıyor.

Bu gelişmelere bakarsak Harden’ın takas hikayesi sezon öncesinde tamamlanamayacak, hatta sezonunun ilk haftalarında da gündemi meşgul edeceğini düşünüyorum.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …