Güncel Haberler

Ömer Uğurata: “Tüm Hafta Boyunca Salin ve Butterfield’a Dikkat Çektik.”

FIBA Şampiyonlar Ligi 4. hafta maçında konuk ettiği Tenerife’ye 89-104 yenilen Galatasaray‘da koç Ömer Uğurata karşılaşma ardından açıklamalarda bulundu.

104 sayı yediğiniz bir maç hakkında konuşuyorsanız tabii ki iyi şeyler söyleyemezsiniz. Tüm hafta boyunca rakibin iki şutörü olan Salin ve Butterfield’a dikkat çektik. Bu iki oyuncu toplamda 13 üçlük isabet buldu. Bu anlamda çok kötü bir iş yaptık. 19 üçlük isabeti bulan ve bu isabeti yüzde 64’e yakın bir yüzde ile bulduklarını görüyoruz. Bu çok iyi bir yüzde ancak bunun sebebi de biziz. Özellikle maçın başında rakiplere öz güvenlerini tazeleme şansını verdik. Bu büyük bir problemdi. Çok fazla hata yaptık ve boş şut şansı verdik. Yeterince sert değildik savunmada. Maça iyi başladık; ancak daha sonra o sertliği kaybettik. Daha sert olmamız gerekiyor, daha iyi iş çıkarmamız gerekiyor. 3. çeyrekteki 10-0’lık serinin ardından maça çok kötü döndük ve bu kırılma anlarından bir tanesiydi.

Galatasaray Resmi Web Sitesi

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Karşıyaka, Formalite Maçında Jerusalem’i Konuk Ediyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu K grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Pınar Karşıyaka, …