Güncel Haberler

RESMİ: Kızıl Yıldız, Colom Hamlesini Açıkladı

Turkish Airlines Euroleague ekiplerinden Kızıl Yıldız, kadrosunu tecrübeli oyun kurucu Quino Colom ile güçlendirdiğini açıkladı.

Sezona Valencia‘da başlayan ancak koç Ponsarnau’nun planlarında olmadığı için kadroya alınmayan İspanyol oyun kurucu sizlere daha önce ilettiğim üzere artık Sırp ekibinin başarısı için ter dökecek.

Colom hakkındaki yorumlarımı sizlerle daha önce BURADA paylaşmıştım.

Bu sezon koç Ponsarnau’nun hiç şans vermediği 1.88 metre boyunda olan 31 yaşındaki tecrübeli oyun kurucu geçtiğimiz sezon Liga Endesa’da 28 maçta ortalama 15.0 dakika süre alırken 6.4 sayı, 1.3 ribaund, 2.9 asist ve Euroleague sahnesinde ise 26 maçta ortalama 17.8 dakika sahada kalırken 7.3 sayı, 1.5 ribaund, 4.2 asist istatistikleri ile mücadele etmişti.

https://youtu.be/N0pbf2oO3cw

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …