Güncel Haberler

Barcelona, Khimki’yi Mirotic ve Higgins’den Gelen 44 Sayıyla Geçti

Turkish Airlines Euroleague 14. hafta mücadelesinde FC Barcelona, konuk ettiği Khimki‘yi Mirotic ve Higgins’den gelen toplam 44 sayı eşliğinde 87-74’lük skorla geçmeyi başardı.

Bu sonuçla Barça 14. maçında 11. kez kazandı ve averajla liderlik koltuğuna oturdu. Khimki ise 14. maçında 12. kez kaybetti ve puan tablosunun son sırasına geriledi.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

1.çeyrek: 32-25
2.çeyrek: 51-41
3.çeyrek: 69-53
4.çeyrek: 87-74

Barça’da Nikola Mirotic 24 sayı, 4 ribaund, 2 top çalma ile maçın en skorer ismi olurken, Corh Higgins 20 sayı, 3 ribaund ve Alex Abrines 13 sayı, 4 ribaund, 2 asist ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Khimki cephesinde ise Alexey Shved 22 sayı, 9 ribaund, 6 asist, 3 top çalma ile öne çıkarken, Sergey Karasev 13 sayı, 3 top çalma ve Jordan Mickey 13 sayı, 5 ribaund ile direnmeye çalışan diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …