Güncel Haberler

Galatasaray, Tenerife’nin Üçlük Yağmuruna Dayanamadı

FIBA Şampiyonlar Ligi 4. hafta mücadelesinde Galatasaray konuk ettiği Tenerife karşısında ikinci yarıda kontak kapattı ve 19 üçlük yediği maçı 89-104’lük skorla kaybetmekten kurtulamadı.

Bu sonuçla Tenerife, 3. galibiyetini alarak ikinci sıraya yerleşirken temsilcimiz ise 4. maçında 3. kez yenildi ve artık Sassari’nin Bakken’i yenmesi durumunda Avrupa defterini kapatmış olacak.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

1.çeyrek: 25-23
2.çeyrek: 25-26
3.çeyrek: 21-24
4.çeyrek: 18-31

Tenerife’de Sasu Salin 34 sayı, 8-11 3sayı, 2 ribaund, 6 asist, 2 top çalma ile maçın yıldızı olurken, Spencer Butterfield 17 sayı, 5-5 3sayı, 2 ribaund, 3 asist ve Giorgi Shermadini 16 sayı, 6 ribaund ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Galatasaray’da ise Daryl Macon 18 sayı, 3 ribaund, 3 asist, Brock Motum 18 sayı, 2 ribaund, 3 asist, Johnathan Williams 16 sayı, 4 ribaund ve R.J. Hunter 15 sayı, 5-7 3sayı ile direnmeye çalışan isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Panathinaikos’dan Ayrılan Guy’ın Yeni Adresi Tenerife Oldu

FIBA Şampiyonlar Ligi‘nde normal sezonunu lider olarak tamamlayan ve play-in oynamadan direkt olarak son 16 …