Güncel Haberler

Ataman: “Bu Yıl Ne Yazık ki Geçtiğimiz Yıl Gibi Değiliz.”

Turkish Airlines Euroleague 14. hafta mücadelesinde temsilcimiz Anadolu Efes, konuk olduğu CSKA Moskova’ya 100-65 gibi can yakıcı bir skorla kaybetmekten kurtulamamıştı.

Anadolu Efes‘in tecrübeli koçu Ergin Ataman karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu:

Böylesine bir maçı analiz etmek çok zor. Maça iyi başlayamadık. İkinci çeyrekte oyunu dengeledik. Fakat bu devrenin son iki dakikasına kadar sürdü. Bu son iki dakikada kontrolü kaybettik. Soyunma odasına 13 sayı farkla geride girdik. Üçüncü çeyreğe de çok kötü başladık ve pes ettik. Takımımı son üç yılda ilk kez pes etmiş şekilde gördüm. Ama ağlayacak zamanımız yok. İki gün sonra bir maçımız daha var. Takım içinde neler olduğunu analiz edeceğiz ve Perşembe günkü Milano maçına hazırlanacağız. CSKA Moskova’yı tebrik ederim. Hücumda çok iyilerdi. 100 sayı attılar ki bu da çok iyi bir basketbol oynadıklarını gösteriyor.

Bu yıl ne yazık ki geçtiğimiz yıl gibi değiliz. Maçtan önce kazanacağımıza inandığımızı göremedim. Kaybetmemizin sebebi de buydu. Skorerlerimiz kendi skorlarını bulamadı. Shane Larkin ne yazık ki ritmini bulamadı. Sakatlığından dolayı hazırlık döneminde yoktu. Takıma geç katıldı. Geldikten sonra da korona oldu ve yine bir süre oynayamadı. Şu anda ne yazık ki oyun ritmini tamamen kaybetti. Kazanan bir oyuncu için bu durum çok zor. Tüm şutlarını kaçırdı ve zihinsel olarak düştü. Onu da anlayabiliyorum. Kolay bir durum değil. Ancak bu durum bizim için büyük bir problem.

beIN Sports

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …