Güncel Haberler

Miami Heat, Harden’ın Ciddi Taliplerinden Biri

NBA gündemini uzun süredir meşgul eden James Harden takası hakkında yeni gelişmeler var.

Houston Rockets’dan takasını isteyen Harden hakkında son gelen haberlere göre Miami Heat de ciddi talipler arasına girmiş durumda.

Miami Herald’ın haberine göre hem Harden hem de Miami arasında karşılıklı bir ilgi söz konusu. Ayrıca haberin detaylarında Heat’in elindeki en değerli isimlerden biri olan Tyler Herro’nun da olası takasta vazgeçilebilecek isimler arasında yer aldığı belirtildi.

Bir diğer önemli konu ise yıldız skorer sadece Nets, 76ers ve Heat formalarını giymeyi istiyor seçenekler arasında. Ancak Harden’ın sözleşmesinde takas olacağı takımı veto hakkı ile ilgili bir madde yok. Bununla beraber tabiki onu isteyen takımlar mutsuz olacak bir super yıldız için de takımlarındaki değerli parçalarını vermek istemeyeceklerdir.

Harden’ın Rockets ile 2 yıl daha geçerli kontratı bulunuyor. Bu nedenle de Rockets’ın takas konusunda bir acelesi yok. Ama diğer taraftan Harden’ın sürekli ayrılma isteğini dile getirmesi de Rockets’ın pazarlık masasında elini zayıflatıyor.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Cleveland, Dallas’ı Strus’un Son Saniye Basketiyle Geçti

NBA Doğu Konferansı ekibi Cleveland Cavaliers konuk ettiği Dallas Mavericks‘i Strus’un son saniyede orta sahadan …