Güncel Haberler

Selçuk Ernak: “Önemli Olan Ayağa Kalkıp Bir Sonraki Maça Hazırlanmak.”

FIBA Şampiyonlar Ligi‘nde deplasmanda San Pablo Burgos’a 100-70’lik skorla kaybeden Darüşşafaka Tekfen‘de koç Selçuk Ernak karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu.

Öncelikle Burgos takımını tebrik ederim. Gerçekten oyuncu kaliteleri yüksek ve keza henüz iki ay önce şampiyonluğa ulaştılar. Bu maçtan önce maç başına 95.5 sayı attıklarını biliyorduk fakat ortalamalarının altında tutamadık. Bundan daha fazla sayı attılar. İkinci çeyreğin başında yaklaşık beş dakika iyi oynadık. Fakat o çeyrekte yanılmıyorsam 17 serbest atış kullandılar, bu da geri dönmemizi zorlaştırdı. Son çeyrek de zaten bitmiş bir maç için oynandı. Hiçbir varlık gösteremedik. Troy’un dediği gibi zor bir mağlubiyet ama önemli olan ayağa kalkıp bir sonraki maç için hazır olmak. Geri döner dönmez lig maçımıza hazırlanacağız.

Tivibu Spor

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Karşıyaka, Formalite Maçında Jerusalem’i Konuk Ediyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu K grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Pınar Karşıyaka, …