Güncel Haberler

RESMİ: Thunder, Micic’in NBA Haklarını Aldığını Açıkladı

Anadolu Efes‘in guardı Vasilije Micic, eğer bir gün NBA’e gitme kararı alırsa hangi takımın formasını giyeceği belli oldu.

Oklahoma City Thunder yaptığı resmi açıklamayla Sırp yıldızın NBA haklarının kendilerine geçtiğini duyurdu. Tabi Micic, sezon sonuna kadar Anadolu Efes forması giymeye devam edecek kontratına göre.

Philadelphia 76ers, Micic’in haklarıyla beraber Al Horford’u Thunder’a gönderirken, karşılığında Danny Green ve Terrance Ferguson’u kadrosuna katmış oldu.

Micic’in hakları, 6 yıldır onu 2014 NBA draftında 52. sırada seçen 76ers’ın elinde bulunuyordu. 26 yaşındaki guard, o zamandan bu yana gelişimini çok iyi şekilde sürdürdü ve şuanda Euroleague’in elit guardları arasında gösteriliyor.

Bu sezon Euroleague sahnesinde 14.8 sayı, 5.6 asist, 1.6 ribaund, 1.1 top çalma istatistikleri ile mücadele ederken, yaklaşık 2 hafta önce Panathinaikos deplasmanında 33 sayı bularak kariyer rekorunu kırmayı başarmıştı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Boston, Oklahoma’yı Farka Boğdu ve Normal Sezonu Lider Bitirmeyi Garantiledi

NBA Doğu Konferansı ekibi Boston Celtics konuk ettiği Batı’nın zirve adaylarından Oklahoma City Thunder‘ı 100-135’lik …