Güncel Haberler

Burak Gören: “Oyuncularıma Savaştıkları İçin Teşekkür Ederim.”

FIBA Şampiyonlar Ligi 3. hafta mücadelesinde konuk ettiği Limoges’u 76-73 ile geçmeyi başaran Türk Telekom‘da karşılaşma sonrası koç Burak Gören açıklamalarda bulundu.

Öncelikle oyuncularıma teşekkür ederim çünkü birçok sorunumuz var. Galatasaray maçından bu yana büyük sakatlıklar yaşadık, hastalarımız var. Son 2-3 haftada 4-5 oyuncumuz olmadan oynadık. Üç gün önce Türkiye Ligi’nde Beşiktaş karşısında çok farklı kaybettik ve üç gün içerisinde geri dönüp sadece yedi oyuncu ile oynadık. Oyuncularıma savaştıkları, mücadeleleri için teşekkür ederim. Sahada kazanmak için her şeyi yaptılar. Çok iyi iş çıkardık ve kazandık.

Tivibu Spor

Maç sonundaki etkili performansı ile galibiyetin önemli faktörlerinden olan Sam Dekker ise şu ifadeleri kullandı:

Muhteşem bir maç oldu. Bu galibiyete ihtiyacımız vardı. Son haftalarda bazı maçlar kaybettik. Bazı arkadaşlarımız sakatlandı. Her galibiyeti Tyler Ennis için almaya çalışıyoruz. Oyun kurucunuzu, liderinizi kaybettikten sonra başka bir lider çıkarmak her zaman zor. Onun dışında da dört oyuncumuzun sakatlığı var. Büyük bir karakter gösterip geri döndük. Üstünlüğümüzü kaybetmemeliydik fakat kritik şutlar soktular, Scrubb son bölümde inanılmaz oynadı. En önemli anlarda doğru işleri yaptık ve önemli olan buydu. Kazanmayı başardık. Bu da bize iyi hissettiriyor.

Tivibu Spor

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Galatasaray, Formalite Maçında Dijon’a Konuk Oluyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu J grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Galatasaray Ekmas, …