Güncel Haberler

TBF Başkanı Türkoğlu ve Milli Takım Heyeti Bir Araya Geldi

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Başkanı Hidayet Türkoğlu, A Erkek Milli Takım yetkilileriyle bir araya gelerek değerlendirmelerde bulundu.

TBF’nin İstanbul’daki binasında gerçekleştirilen görüşmede; TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu’nun yanı sıra, TBF CEO’su Ömer Onan, TBF Milli Takımlar Direktörü Haluk Yıldırım, A Erkek Milli Takım Menajeri Kerem Tunçeri ve A Erkek Milli Takım Başantrenörü Orhun Ene yer aldı.

Görüşmenin ardından bir açıklamada bulunan TBF Başkanı Türkoğlu, şu ifadeleri kullandı:

A Erkek Milli Takımımızın Başantrenörü Sayın Orhun Ene aramıza katıldığı için çok mutluyuz. Orhun hoca ve ekibiyle birlikte milli takımımızı güzel yerlere taşıyacağımıza yürekten inanıyorum. Bugün kendisiyle FIBA 2022 Avrupa Şampiyonası Eleme Grubu’nda oynadığımız maçları değerlendirdik ve gelecek müsabakaları konuştuk. Avrupa Şampiyonası yolunda millilerimize başarılar diliyorum. Bildiğiniz gibi; kadınlar ve erkeklerde takımlarımızın Avrupa Şampiyonası eleme gruplarındaki maçların Kasım penceresini ülkemizde düzenlemiştik. Pandemi şartlarında, “bubble” formatında düzenlenen bu hassas organizasyonlardaki başarımız nedeniyle; FIBA, Şubat penceresi maçlarının da ülkemizde oynanmasına karar verdi. Aynı sorumluluk duygusu ve tecrübemizle bu maçlara da en iyi şekilde ev sahipliği yapacağımızdan kuşkum yok.

Türkiye Basketbol Federasyonu

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

FIBA Dünya Sıralaması: ABD Yeniden Zirvede ve Maalesef Türkiye İlk 20 Sıranın Dışında…

2023 Dünya Kupası’nın sona ermesinin ardından FIBA da Dünya Sıralaması’nı turnuvada alınan sonuçlara göre güncelledi. …