Güncel Haberler

Bayern, Yeni Transferi Seeley Liderliğinde Farklı Kazandı

Almanya easyCredit BBL 5. hafta mücadelesinde Euroleague ekiplerinden FC Bayern Munich, konuk ettiği Gottingen‘i yeni transferlerinden Seeley’nin etkili performansı eşliğinde 90-72’lik skorla çok rahat geçti.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

1.çeyrek: 21-21
2.çeyrek: 27-12
3.çeyrek: 26-17
4.çeyrek: 16-22

Bayern’de yeni transferlerde D.J. Seeley 18 sayı ile öne çıkarken, JaJuan Johson 15 sayı, 7 ribaund, Wade Baldwin 13 sayı, 3 ribaund, 3 asist, Leon Radosevic 11 ve Robin Amaize ise 10 sayı ile katkı verdiler galibiyet yolunda.

Gottingen cephesinde ise Aubrey Dawkins 18 sayı, 3 ribaund ile etkili olurken, Luke Nelson da 12 sayı, 3 ribaund, 4 asist, 2 top çalma ile diğer çift haneli skor katkısı verebilen isim oldu.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Alba, Yüksek Hücum Performansı Sayesinde Ulm Engeline Takılmadı

Almanya easyCredit BBL 19. hafta mücadelesinde Alba Berlin konuk ettiği Ratiopharm Ulm‘u etkili hücum performansı …