Güncel Haberler

Barça, Bursaspor’un Rakiplerinden Gran Canaria’yı Ezdi Geçti!

İspanya Liga Endesa 13. hafta mücadelesinde Euroleague ekiplerinden FC Barcelona, temsilcimiz Bursaspor’un EuroCup’daki rakiplerinden Gran Canaria‘yı 91-63’lük skorla ezdi geçti adeta.

Bu sonuçla Barça 13. maçında 10. kez kazanarak 3. sıraya yerleşirken, Granca ise 12. maçında 10. kez kaybetti ve düşme potasından yine kurtulamadı.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

1.çeyrek: 24-12
2.çeyrek: 29-18
3.çeyrek: 18-13
4.çeyrek: 20-20

Barça’da Pierre Oriola 14 sayı, 2 ribaund ile maçın en skorer ismi olurken, Artem Pustovyi de 10 sayı, 6 ribaund ile diğer çift haneli skor katkısı verebilen isim oldu. Leaonardo Bolmaro ise 9 sayı ile katkı verdi.

Granca cephesinde ise Stan Okoye 11 sayı, 2 ribaund ve Matt Costello 10 sayı, 5 ribaund, 3 asist ile çift haneli skor katkısı verebilen yegane isimler oldular. Andrew Albicy ile Olek Balcerowski ise 8’er sayıyla katkı verebildiler.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Darüşşafaka’dan Ayrılan Timma’nın Yeni Adresi İspanya Oldu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Darüşşafaka Lassa‘da bir ayrılık gerçekleşti. Sezon ortasında geçici kontratla …