Güncel Haberler

Beşiktaş Başkanı Çebi: “Bir Oyuncumuz İçin Yapılan Teklif, Basketbol Şubesini Uçurur!”

Beşiktaş başkanı Ahmet Nur Çebi, TRT Spor’da konuk olduğu programda ilginç ve samimi açıklamalar yaptı.

Oyuncularından birine çok önemli bir bonservis teklifi yapıldığını, bunun basketbol şubesini uçuracağını söyledi. Çebi, koç Bıyıktay’ın ayrılığı hakkında ise “Acı çekmeye katlanmak istemedi, oyuncu transferi istedi.” diyerek cevap verdi.

Çebi’nin açıklamalarından satır başları:

Basketbolda borç ve transfer yasağı bitmiyor. Kaldırıyorsunuz ama habire akıyor. Dediler ki Bandırma’da bir takım kapanıyor, gittik çocukları aldık oradan. 16-17-18 yaşlarında çocuklar. Şu anda ikisi milli takımda. Hele bir tanesine bir para veriyorlar ki basketbol takımını uçurur. Kim olduğunu söylemeyeceğim nazar değmesin diye. 3 ay, 4 ay sabrettim. Bu takım maç kazanamıyordu, ben de acı çektim. Düştü, düşüyor. Acı çekmeden keyif alamazsınız. Ben şu an bunu yapıyorum.

Şube sorumlumuz Umut Şenol’a buradan çok teşekkür ediyorum. Ahmet Kandemir oldukça başarılı. Ben Ahmet Kandemir’i hoca olarak almadım. Altyapı için aldık ama Burak hocamızın transfer isteği bize uymadı. O da haklı, o da başarılı olmak istiyor ama bizim vizyonumuza uymadı. Biz acı çekip katlanma kararı aldık, Burak hoca katlanmak istemedi. Ahmet Kandemir buna katlandı.

TRT Spor

EDİTÖR YORUMU:

Her ne kadar Çebi oyuncunun ismini vermemiş olsa da tüm basketbolseverler 18 yaşındaki yıldız adayı Alperen Şengün‘den bahsedildiğini gayet iyi biliyordur. Genç uzun EuroBasket elemelerinde ilk kez A milli takım formasını da giymişti geçtiğimiz günlerde ve gayet de iyi bir performans sergilemişti. Bu sezon çıktığı 10 BSL maçında 21.0 sayı, %70.0 2sayı, 10.5 ribaund, 1.6 asist, 1.7 blok, 1.1 top çalma, 26.7 verimlilik puanı istatistikleri ile tam anlamıyla tozu dumana katan Alperen, neredeyse her hafta en iyi beşte kendisine yer bulmuş bir isim. Euroleague ekiplerimizin yanı sıra önemli İspanyol takımlarının da onunla ciddi şekilde ilgilendikleri, Çebi’nin belirttiği gibi 6 haneli bonservis tekliflerinin kulislerde konuşulduğu gelen haberler arasında.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Jasikevicius ve Sertaç, Manisa Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik skorla güle oynaya geçti. …