Güncel Haberler

NBA’de Yeni Sezon Öncesi 48 Oyuncunun Covid Testi Pozitif Çıktı!

NBA‘de 2020-21 sezonu öncesi takımların hazırlık kampları başladı ama korkulan oldu ve ciddi sayıda oyuncunun covid testleri pozitif çıktı.

Bildiğiniz gibi yeni sezon 22 Aralık’da başlayacak ve NBA takımları antrenman kampları için 2 Aralık’da toplandılar.

Kampların hemen başında ligde yeni sezonda forma giyecek olan 546 oyuncunun hepsine test yapıldı ve 48 ismin testleri pozitif çıktı.

Sezonun sona ermesiyle oyuncuların farklı lokasyonlara, farklı şehirlere dağılmalarıyla bu kötü senaryo bekleniyordu aslında. Diğer taraftan tabi bu sonuçla NBA’in Orlando’da uyguladığı fanus yöntemindeki izolasyonun da ne kadar başarılı olduğunu tekrar ortaya koymuş oldu.

Ancak 2020-21 sezonu fanus ortamında oynanamayacak ve bu da NBA yönetiminin işini zora sokacak. Çünkü şuanda ABD’de devam eden profesyonle spor liglerinden NFL’de oyuncular her hafta, her maç öncesi Covid testlerine giriyorlar ama takımlar oyuncuların tesisler dışında yaptıklarını kontrol edemedikleri için oyuncuların covide yakalanma riskini de engeleyememelerine neden oluyor.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …