Güncel Haberler

Sergio Llull’un NBA Hakları Takaslandı

NBA‘de gerçekleşen takasla Real Madrid‘in yıldızı Sergio Llull‘un hakları New York Knicks‘in eline geçti!

Knicks, sign&trade yoluyla kadrosuna Austin Rivers‘ı kadrosuna katarken, Llull, Tadija Dragicevic ve Axel Hervelle’in draft haklarını bünyesine alırken Issuf Sannon’ın haklarını ise Houston Rockets‘a gönderdi.

Geçtiğimiz yıllarda neredeyse her yaz Houston’ın kapısını çaldığı ama red cevabı aldığı Llull büyük olasılıkla kariyerini NBA’de oynamadan tamamlayacak ama bir gün karar değiştirirse artık rotası Houston değil New York olacak, tabi bir takas daha olmazsa.

Takımlar arasında gerçekleşen takasın detayları şu şekilde:

Knicks, Sannon’ın draft haklarını Houston’a yollarken Rivers’ı sign&trade yoluyla kadrosuna kattı. Aynı zamanda Llull, Dragicevic ve Hervelle’in da NBA hakları da Knicks bünyesine geçti takas kapsamında.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Cleveand, Orlando’yu Bir Kez Daha Çift Haneli Farklarla Yendi

NBA Doğu Konferansı çeyrek final serisi 2. maçında Cleveland Cavaliers konuk ettiği Orlando Magic‘i 96-86’lık …