Güncel Haberler

Campazzo’dan Samimi Larkin İtirafı!

Real Madrid ile son maçına çıkıp vedalaşan ve NBA’de Denver Nuggets forması ile mücadele edecek olan Facundo Campazzo, Avrupa’dan ayrılırken kıtadaki kariyerine dair açıklamalarda bulundu.

Arjantinli yıldız İspanya basınından DAZN ile samimi bir röportaj gerçekleştirdi.

EuroLeague ve Real Madrid deneyimleri ile ilgili konuşan Campazzo, Madrid’de oynamadan önce kendisi için Real Madrid’in ulaşılmaz bir hedef gibi gözüktüğünü söyledi:

Real Madrid, benim için ulaşılamayacak bir hedef gibiydi. Buraya gelmeden önce birkaç Avrupa maçı izlemiştim ama izlediğim maçlar Real Madrid, Olympiakos veya Panathinaikos‘un maçlarıydı. İnanılmaz geliyordu bana. Burada oynama fırsatı olunca bir saniye bile düşünmedim. ‘Gerçekten beni istiyorlar mıymış? Chapu’yu istemiyorlar mı sadece?’ dedim.

DAZN & Eurohoops

Kendisini en çok etkileyen salonlarla ilgili ise şu ifadeleri kullandı:

Panathinaikos‘un salonu beni çok etkilliyor. OAKA, insanın tüylerini diken diken ediyor. Diamantidis ile olanlardan sonra oraya gitmek… Çok acayip. Açıkça söyleyeyim, tamamen kazayla oldu. Çok uzun süre önce özür dilemiştim zaten. İnanılmaz bir salon, daha ısınma bölümünden itibaren etkileniyorsunuz. Çok güzel.

DAZN & Eurohoops

Son olarak EuroLeague’de karşısında en çok zorlandığı rakip ile ilgili de konuşan Campazzo şunları söyledi:

Şüphesiz Larkin. Mike James’i de ekleyebilirim ama Larkin, kendi evimde üzerimden 30 sayı attı. Bunu unutamıyorum. Bunlar, nereye gideceğini bilmediğiniz oyuncular. Üçlüğünü savunmayı hedeflersiniz, en iyi seçenek o’dur ama o Tavares’e karşı potaya gider ve sizi bitirir.

DAZN & Eurohoops

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Sixers, New York Deplasmanında Uzatma Ardından Kazanıp Seride Öne Geçti!

NBA Doğu Konferansı çeyrek final serisi 5. maçında Philadelphia 76ers konuk olduğu New York Knicks‘i …