Güncel Haberler

Fransa, Britanya’yı Tam 23 Farkla Geçti (M’Baye’den 24 sayı)

2022 FIBA EuroBasket elemeleri kapsamında Pau’daki fanusta oynanan maçta Fransa, rakibi Büyük Britanya‘yı 56-78 gibi net bir skorla geçmeyi başardı.

Bu sonuçla Fransa 3. maçında 2. galibiyetini alırken Britanya ise 3. maçında 2. kez kaybetti.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

1.çeyrek: 5-24
2.çeyrek: 15-22
3.çeyrek: 17-16
4.çeyrek: 19-17

Fransa’da Karşıyakalı Amath M’Baye 24 sayı, 3-6 3sayı, 5 ribaund ile maçın en skorer ismi olurken, Axel Bouteille ise 15 sayı, 6 ribaund, 2 asist ile diğer çift haneli skor katkısı veren isim oldu galibiyet yolunda.

Britanya cephesinde ise Ashley Hamilton 12 sayı, 4 ribaund, Büyükçekmeceki Gabriel Olaseni 11 sayı, 6 ribaund ve Dan Clark 11 sayı, 6 ribaund, 4 asist ile ayakta kalmaya çalıştılar ama başarılı olamadılar.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Heurtel’in Milli Takım Kariyeri Sona Erdi!

2022 FIBA EuroBasket’i gümüş madalya ile tamamlayan Fransa Milli Takımı‘nın yılduzlarından biri olan Thomas Heurtel, …