Güncel Haberler

Fenerbahçe, Sarı Miras Geleneğine Valencia Maçında Başlıyor!

Fenerbahçe Beko, geçmiş sezonlarda çubuklu formayı terletmiş değerli sporcularına ve tarihe adlarını yazdırmış kıymetli antenörlere, takım ve salonla özdeşleşecek özel bir karşılama geleneğini hayata geçirmeye hazırlanıyor.

Bu sezondan itibaren sloganını “Yellow Legacy” olarak belirleyen ve Sarı Miras’a katkı yapan isimleri ölümsüzleştirmeyi hedefleyen Erkek Basketbol Takımı, 27 Kasım Cuma günü 20.45’te Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda oynanacak Valencia maçıyla birlikte, Fenerbahçe Basketboluna hizmet etmiş isimler salondakii özel etkinliklerle karşılayacak.

27 Kasım Cuma gününden itibaren Ülker Spor ve Etkinlik Salonu, ev sahipliği yapacağı karşılaşmalarda, birbirinden değerli isimleri ağırlayacak ve kendilerine kulübün Fenerium’un katkılarıyla hazırladığı özel tasarım ürünler hediye edilecektir.

Aynı zamanda sporcuların ve antrenörlerin imzaladığı bu ürünler, Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda yaratılacak “Wall of Fame” bölümünde sergilenecek ve bu sayede Fenerbahçe Basketbol tarihinde imzası olan isimlerin katkılarının ölümsüzleştirilmesi hedeflenecektir.

Ayrıca bu etkinliklere ait özel görüntüler, Sarı Miras’ın parçası olmuş isimlerden taraftarlara özel mesajlar Fenerbahçe’nin iletişim kanallarından taraftarlarla buluşturulacaktır.

Sarı Miras’ın Parçası Olmuş İlk Konuklar, Valencia Basket Maçında Olacaklar

Bu projedeki ilk konuklar 27 Kasım Cuma günü oynanacak Valencia Basket maçıyla ağırlanacak;
Kulüp formasını 5 sezon boyunca başarıyla giyen, EuroLeague şampiyonu kadroda da yer alan ve savaşçı ruhuyla takım karakterinin en değerli isimlerinden biri haline gelen Nikola Kalinic ile kulüp formasını geçen sezon terleten Derrick Williams alkışlarla karşılanacak.

Kaynak: Fenerbahçe Spor Kulübü

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Milano’dan Monaco Baskını Geldi!

Turkish Airlines Euroleague 30. hafta mücadelesinde Olimpia Milano konuk olduğu formda rakibi AS Monaco‘yu 80-98’lik …